Fritidshem

Fritidsverksamheten utgår från en pedagogisk planerad verksamhet och har ett strukturerat och väl planerat innehåll varje eftermiddag. Fritidsverksamhet erbjuds efter skoldagens slut och under skolloven. Verksamheten är förlagd till vårt fritidsrum och vi använder även våra klassrum. Öppettiderna är 7.00 till 17.00. Vi erbjuder fritidshem på morgnarna, efter skolans slut samt vid lov under ledning av våra förskollärare.

Vårt arbete

Vi följer skolans temaarbete som detta läsår kommer att handla om "bondgården". I vårt arbete uppmärksammar vi också traditioner och årstider.

Fritidshem söks via Antagningsenheten.

Alla elever har en gruppaktivitet varje dag följt av mellanmål och fri aktivitet. Vårt veckoschema är:

Måndag: Sagoläsning
Tisdag: Massage/kroppssånger
Onsdag: Lekar
Torsdag: Utelek
Fredag: Fredagsmys och musik

Vårt mål är att erbjuda alla elever en aktiv och individanpassad fritid med mycket utevistelse.

19 augusti 2017